Grasrotandelen

Ditt bidrag til økte inntekter

Nå har vi alle muligheten til å bidra med økte inntekter til HRRK. Som spiller hos Norsk Tipping kan du gi 5 % av det du spiller for til et lag eller en forening du liker! Registrerer du at grasrotandelen går til HRRK sørger du for at det tikker inn noen kroner hver måned til klubben.

Finn oss som mottaker her! https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Du kan også sende SMS Grasrotandelen «Org.nr: 984 308 256» til 2020 (tjenesten er gratis). Registreringen gjøres bare en gang, så går det automatisk etterpå.

Enkelt og givende

Gjennom Grasrotandelen fikk norske lag og foreninger 450 millioner kroner i 2016. Halvparten av de som spiller hos Norsk Tipping, har ennå ikke knyttet seg til noen grasrotmottaker.Derfor søker vi nettopp deg til å bli vår nye Grasrotgiver. Vi har idag ca 68 givere, men skulle veldig gjerne hatt noen flere  for å sikre at vi kan fortsette vårt gode tilbud til barn og unge.

Dersom du spiller  Lotto for 100 kroner går 5 kroner til din grasrotmottager! Det betyr veldig mye for oss. og hjelper oss med å drifte stall, rideskole, baner og utstyr som er nødvendig for å opprettholde et godt tilbud for barn, unge og voksne!

Å være grasrotgiver går ikke utover din innsats, premier eller vinnersjanser. Blant grasrotmottagere finner du blant annet lokale idrettsklubber, organisasjoner for kultur, dyr, barn og unge og humanitære organisasjoner.

Bli grasrotgiver nå – før det går i glemmeboken!

På fohånd takk for ditt bidrag!